ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το "όχι" του Φορτούνη στην Αλ Νασρ

Ο Φορτούνης πανηγυρίζει γκολ απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Φορτούνης πανηγυρίζει γκολ απέναντι στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Η Αλ Νασρ έκανε πρόταση 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον Κώστα Φορτούνη, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική. Τι χρήματα πρόσφερε στον Ολυμπιακό η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία.

Ο Κώστας Φορτούνης απάντησε αρνητικά στα αραβικά εκατομμύρια. Η Αλ Νασρ ενδιαφέρθηκε να αποκτήσει τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά η προσπάθειά της έπεσε στο κενό. Το κλαμπ από τη Σαουδική Αραβία του πρόσφερε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με ετήσιο συμβόλαιο 2,5 εκατ. ευρώ. Μαζί με τα μπόνους έφτανε τα 3 εκατ. ευρώ.

Οι Σαουδάραβες δεν έκαναν επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό. Στις προφορικές συζητήσεις που έγιναν ενημέρωσαν ότι σκόπευαν να δώσουν το ποσό των 6-7 εκατ. ευρώ στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Ο Φορτούνης, ωστόσο, όπως μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους του, δεν ήταν διατεθειμένος να αποχωρήσει από το λιμάνι για το Ριάντ, ενώ και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθούν σοβαρά.

Η Αλ Νασρ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες σε ισθάριθμα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να απολυθεί ο Πορτογάλος προπονητής, Ρουί Βιτόρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φορτούνης αρνείται τέτοιου είδους προτάσεις. Πολλές φορές έχει δηλώσει ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει να παίζει στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίζεται από το 2014. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023.

Με τους "ερυθρόλευκους" έχει κάνει 223 συμμετοχές αυτήν την εξαετία, με απολογισμό 71 γκολ και 66 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ