VIRAL

Football League: Μπαλάκι guest star την ώρα της κλήρωσης

Football League: Μπαλάκι guest star την ώρα της κλήρωσης

Ενώ η κλήρωση της Football League βρισκόταν σε εξέλιξη, ένα από τα μπαλάκια που έπρεπε να βρίσκεται στη γυάλα, ήταν εκτός. Έκανε όμως την... guest star εμφάνισή του αφού είχε ξεκινήσει η διαδικασία. Δείτε το φοβερό περιστατικό. (VIDEO)

Την Πέμπτη (22/10) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Football League, κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκε φοβερό περιστατικό. Ενώ η διαδικασία είχε ξεκινήσει, ένα από τα μπαλάκια που έπρεπε να βρισκόταν στη γυάλα, είχε... ξεχαστεί εκτός. Έκανε όμως λίγο αργότερα την guest star εμφάνισή του.

Σύμφωνα με το Flnews: "Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του βορείου ομίλου ο Θεσπρωτός πήρε κλειδάριθμο, γιατί είχε ζητήσει να παίξει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας. Οι υπάλληλοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάρει έναν κλειδάριθμο εκ των «2» και «9». Τώρα αν επέλεξαν το «9» ή το «6» δεν παίρνουμε και όρκο και θα καταλάβετε παρακάτω το γιατί.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας πήρε το «2», αλλά το άλλο μπαλάκι αντί να μπει στη γυάλα έμεινε εκτός! Στο 06:25 του video, λοιπόν, η υπάλληλος δεξιά ακούγεται να λέει: «Έχω τρία μπαλάκια». Η αμηχανία είναι εμφανής, η γκάφα έχει ήδη γίνει και όλοι παρακολουθούν να ανακατεύεται μία γυάλα με τέσσερα μπαλάκια ομάδων (αριστερά) και μία γυάλα με... τρεις αριθμούς (δεξιά)!

Το 9, ωστόσο, βγαίνει εκείνη την ώρα και το παίρνει ο Πανσερραϊκός! Μαγεία! «Πώς γίνεται;», ρωτάει στο 06:34 η μία υπάλληλος την άλλη και παίρνει απάντηση: «Δεν ξέρω»! Είναι, άρα, εμφανές ότι είχαν μπερδέψει στην κλήρωση του Θεσπρωτού το 6 με το 9!!! «Το 2 το έχω κρατήσει απ' έξω», λέει η δεξιά υπάλληλος στο 06:40, αλλά αμφότερες συνεχίζουν...

Όταν, λοιπόν, είχαν μείνει δύο μπαλάκια στην αριστερή γυάλα και μία στη δεξιά, η δεξιά υπάλληλος δίνει εντολή σε μία άλλη: «Φέρτο τώρα, τώρα»! Και κάπως έτσι στο κάδρο εμφανίζεται τρίτη υπάλληλος να ρίχνει το μπαλάκι με τον αριθμό «6» στην κληρωτίδα...".

Δείτε τι έγινε (06:40 έως 07:25):

TAGS VIRAL FOOTBALL LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ