FOOTBALL LEAGUE

Football League κατά Super League 2 με αφορμή το "όχι" στην αναδιάρθρωση

Football League
Football League EUROKINISSI SPORTS

Η Football League με ανακοίνωση της τα έβαλε με τη Super League 2 για το "όχι" στην πρόταση Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων.

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Football League με τη Super League 2 με αφορμή την ανακοίνωση της δεύτερης για το "όχι" στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και της πρότασης του Αυγενάκη.

Αυτό που υποστηρίζει η Football League είναι πως οι ομάδες της Super League 2 δεν εξέφρασαν αρνητική άποψη όταν γινόντουσαν οι διαβουλεύσεις αλλά τώρα κάποιες ομάδες που πάνε να υποβιβαστούν λένε όχι για να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές με κάποιες ομάδες να ξεκινάνε πόλεμο εναντίον μιας νομοθεσίας που βάζει πρώτα το καλό του ποδοσφαίρου την στιγμή που βλέπουν την άνοδο να χάνετε. Κύριοι σταματήστε να παίζετε με τη σοβαρότητα του Υπουργείου Αθλητισμού και την ύπαρξη 20 Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της FOOTBALL LEAGUE, οι οποίες ξεκίνησαν το Πρωτάθλημα, έχοντας σαν δεδομένο το σχέδιο που αναρτήθηκε στη Διαβούλευση και το όραμα της εξυγίανσης που έθεσε ο Υπουργός.

Σας υπενθυμίζουμε ότι καμία ομάδα από εσάς τις 12 της SUPER LEAGUE 2, δεν είχε αναρτήσει οποιαδήποτε άποψη στην ανοικτή διαβούλευση του Νομοσχεδίου, αντιθέτως τώρα εμφανίζεστε υποστηρικτές του εκτρώματος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ και με μεθοδεύσεις και κλειστές διαβουλεύσεις, προσπαθείτε να δημιουργήσετε άλλα δεδομένα.

Επίσης σας υπενθυμίσουμε ότι κατά την 41η συνεδρίαση της στις 19.8.20 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε και έστειλε αίτημα στον κ. Υφυπουργό για την κατάργηση της Football League και την διεξαγωγή της Super League 2 σε δυο ομίλους.

Οι 20 ομάδες της FOOTBALL LEAGUE σε αντίθεση με εσάς, με μηδενικά έσοδα, αποφάσισαν την έναρξη του Πρωταθλήματος, στηριζόμενες στην ανάρτηση του Υπουργού Αθλητισμού κου Λ. Αυγενάκη, στη διαβούλευση. Οι ομάδες της FOOTBALL LEAGUE επίσης, εξέφρασαν ευθαρσώς απόψεις στη διαβούλευση του Ελληνικού Κοινοβουλίου, για τη δημιουργία ενιαίας Β' Εθνικής Κατηγορίας 32 ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Επειδή τα γραπτά μένουν και έχουμε μάθει να λειτουργούμε με διαφάνεια και με σταθερές απόψεις, συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου ποδοσφαιρικού προϊόντος στην Ελλάδα".

TAGS FOOTBALL LEAGUE SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ