ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Fish and chips και λιοντάρια με "πεκινουά"

Fish and chips και λιοντάρια με "πεκινουά"

Ο Rex μας λέει τις σκέψεις του για τα σημερινά ματς

Γεια είμαι ο Rex. Σήμερα το μενού έχει fish and chips. Εντάξει, αθερίνα με πατάτες τηγανιτές θα μαγειρέψει ο Αλέξανδρος, αλλά χρησιμοποιούμε βρετανικούς όρους για να είμαστε μέσα στο κλίμα.

Λιοντάρια με πεκινουά

Έχοντας εικόνα από τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, πραγματικά απορούσα με όσους παρακολουθούν πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και ισχυρίζονται πως αυτό το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Φυσικά μου εξήγησε ο Αλέξανδρος πως ο όρος ντέρμπι, στην πραγματικότητα, δεν σημαίνει απαραίτητα ένα παιχνίδι μεταξύ ισοδύναμων ομάδων με υψηλό ανταγωνισμό, αλλά ένα τοπικό παιχνίδι, με ισχυρή αντιπαλότητα.

Μόνο με αυτήν την λογική μπορώ να δεχτώ πως ο αγώνας ανάμεσα στην Αγγλία και στην Σκωτία, είναι ντέρμπι. Στο γήπεδο πάντως θα είναι σαν να τσακώνονται λιοντάρια με πεκινουά, δεν θα χρειαστεί καν να ορμήσουν οι Άγγλοι. Πήρα ένα καλό μάθημα στο παιχνίδι της Σκωτίας με την Τσεχία, νόμιζα πως με την μελέτη που έριξα όλο το χειμώνα, τα είχα δει όλα, ομάδα όμως που με το που ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ανεβάζει στην επίθεση και τον τερματοφύλακα όπως έκαναν οι Σκωτσέζοι με την Τσεχία, δεν έχω ξαναδεί. Σε απόδοση 2,02 δίνεται η νίκη της Αγγλίας με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στη Stoiximan.

Δεν ζαλίστηκαν από το τίκι τάκα

Οι Σουηδοί δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους Ισπανούς, ούτε 15% κατοχή μπάλας δεν έπιασαν, όμως το τίκι τάκα το σταμάτησαν. Η αλήθεια είναι ότι απορούσα πώς γίνεται να μην ζαλίζονται, να βλέπουν τους Ισπανούς να αλλάζουν συνέχεια την μπάλα. Δεν είναι απλό: 951 πάσες τους κοίταζαν να ανταλλάσσουν. Έχω και προσωπικά βιώματα από όλα αυτά. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό, από το να μου παίρνουν οι φίλοι του Αλέξανδρου το μπαλάκι μου, να το πετάνε ο ένας στον άλλον και εγώ να τρέχω για να το πιάσω. Το χειρότερο είναι πως νομίζουν πως μου αρέσει κιόλας.

Θα σας πως λοιπόν το εξής: από την στιγμή που οι Σουηδοί κράτησαν το μηδέν πίσω με τους Ισπανούς, από τους Σλοβάκους δεν τρώνε πίσω γκολ με τίποτα. Το να κερδίσουν χωρίς να δεχτούν γκολ στη Stoiximan προσφέρεται σε απόδοση 2,62. Με τον υπερβολικά συντηρητικό τρόπο που αγωνίζονται οι παίκτες του Άντερσον, μόνο αν κρατήσουν το μηδέν μπορούν να κερδίσουν.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ