CONFERENCE LEAGUE

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ: Τραυματισμοί και συλλήψεις απ' τα επεισόδια πριν από τον τελικό

Αστυνομικοί στην Πράγα πριν από τον τελικό Europa Conference League 2022-2023 | Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023
Αστυνομικοί στην Πράγα πριν από τον τελικό Europa Conference League 2022-2023 | Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 © 2023/DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Η αστυνομία της Πράγας ανακοίνωσε 16 συλλήψεις και τρεις τραυματισμούς από τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από τον τελικό Europa Conference League στην Πράγα.

Ο απολογισμός από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Πράγα πριν από τον τελικό Europa Conference League μεταξύ Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ ανέρχεται σε 16 συλλήψεις και τρεις τραυματισμούς, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος των αρχών, Γιαν Ριμπάνσκι, δήλωσε ότι "Ιταλοί φίλαθλοι επιτέθηκαν σε φιλάθλους της Γουέστ Χαμ σε μπαρ στην οδό Ριτίρσκα, τραυματίζοντας τρία άτομα. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε επίσης. Έχουμε συλλάβει 16 άτομα και ερευνούμε το περιστατικό".

Στην πρωτεύουσα της Τσεχίας έχουν ταξιδέψει χιλιάδες φίλαθλοι των "βιόλα", όμως η πλειονότητα είναι εκείνοι των "σφυριών". Υπολογίζεται ότι το ταξίδι έκαναν 20.000 φίλοι της Γουέστ Χαμ, αλλά μόνο το ένα τρίτο έχει εισιτήριο για τον τελικό της "Έντεν Αρένα".

Επί ποδός βρίσκονται και περίπου 10.000 αστυνομικοί.

TAGS CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ