PREMIER LEAGUE

Φίλος της Λίβερπουλ δέχτηκε επίθεση στο Ολντ Τράφορντ από πολυάριθμους φίλους της Γιουνάιτεντ

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ κατά τη διάρκεια του αγώνα Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 29 Σεπτεμβρίου 2021
Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ κατά τη διάρκεια του αγώνα Champions League κόντρα στην Βιγιαρεάλ | 29 Σεπτεμβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το πάθος ξεχείλιζε στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Κυριακής στο απόλυτο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου και ένας φίλος της Λίβερπουλ βρέθηκε κάποια στιγμή σε ιδιαίτερα άβολη θέση, όταν έγινε αντιληπτός από οπαδούς των γηπεδούχων.

Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ δύσκολα θα σβήσει από τη μνήμη των οπαδών και των δύο ομάδων, καθώς το αποτέλεσμά του δεν ήταν και το πλέον αναμενόμενο.

Το ματς αποδείχτηκε από πολύ νωρίς παράσταση για έναν ρόλο, με τους παίκτες του Κλοπ να δείχνουν πως βρίσκονται αρκετές σκάλες πιο πάνω σε αγωνιστικό επίπεδο από εκείνους του Σόλσκιερ και να επικρατούν με 5-0 χαρίζοντας στους ρεντς τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας τους στο Ολντ Τράφορντ.

Το πάρτι που στήθηκε από τους εκδρομείς οπαδούς της Λίβερπουλ στις εξέδρες ήταν άνευ προηγουμένου και οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων που δεν κατέφυγαν στη λύση της πρόωρης αποχώρησης, υποχρεώθηκαν να πιουν μέχρι τέλους το πικρό ποτήρι της συντριβής.

Το ευχάριστο ήταν πως παρά το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων η κατάσταση δεν ξέφυγε μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, ωστόσο υπήρχε ένα περιστατικό που άναψε τα αίματα και χρειάστηκε πυροσβεστική παρέμβαση για να μην ανάψει μεγαλύτερη φωτιά.

Αφορά την παρουσία ενός οπαδού της Λίβερπουλ στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ με τη φανέλα της ομάδας του, που είχε πάει μεμονωμένα στο γήπεδο των διαβόλων για να δει το ματς ανάμεσα σε φίλους της Γιουνάιτεντ.

Όταν κάποια στιγμή έγινε αντιληπτός, κάποιοι θερμόαιμοι τον πλησίασαν, τον προπηλάκισαν και θέλησαν να τον χτυπήσουν, με τους άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου να επεμβαίνουν πάντως άμεσα και να σχηματίζουν έναν μίνι κλοιό, για να τον φυγαδεύσουν άμεσα από εκείνο το σημείο και να μην εκτραχυνθεί περισσότερο η κατάσταση.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ