BEST FIFA FOOTBALL AWARDS

FIFA The Best: Ο Τούχελ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στους άνδρες, η Χέις στις γυναίκες

FIFA The Best: Ο Τούχελ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής στους άνδρες, η Χέις στις γυναίκες
Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, φιλάει το τρόπαιο του Champions League @ 2021 SUSANA VERA/POOL / ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ πήρε το βραβείο FIFA The Best για την προηγούμενη σεζόν, επικρατώντας του Ρομπέρτο Μαντσίνι και του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Τόμας Τούχελ ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη των προπονητών στα βραβεία The Best της FIFA, καθώς αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής από την ψηφοφορία που διεξήγαγε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Ο Γερμανός τεχνικός κατέκτησε το Champions League με την Τσέλσι και κατάφερε να κερδίσει τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, που κατέκτησε το Euro 2020 με την εθνική Ιταλίας και τον Πεπ Γκουαρδιόλα που πήρε την Premier League και έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League χάνοντας από τους μπλε του Τούχελ.

"Απόλαυσα το ταξίδι και απόλαυσα το κλαμπ. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτό το σύλλογο και έχω ανθρώπους που με υποστηρίζουν και μου επιτρέπουν να είμαστε σε υψηλό επίπεδο", δήλωσε ο Τόμας Τούχελ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να τονίζει λίγο πριν κάνει την αποκάλυψη του ονόματος του Γερμανού πως "και οι τρεις προπονητές που είναι εδώ, είναι νικητές".

Στο ποδόσφαιρο γυναικών, καλύτερη αναδείχθηκε η προπονήτρια της Τσέλσι Έμα Χέις, που οδήγησε τις μπλε του Λονδίνου μέχρι τον τελικό του Champions League. Οι έτεροι υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν ο Λιούις Κόρτες της Μπαρτσελόνα και η Σαρίνα Βίγκμαν της εθνικής Ολλανδίας.

TAGS BEST FIFA FOOTBALL AWARDS FIFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ