BUNDESLIGA

FIFA: Απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους στην Κολωνία, γράφει η BILD

Ο Τίλμαν της Κολωνίας στην αναμέτρηση απέναντι στη Νις
Ο Τίλμαν της Κολωνίας στην αναμέτρηση απέναντι στη Νις 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Σε μπλεξίματα φαίνεται να μπαίνει η Κολωνία, καθώς σύμφωνα με την BILD, έχει επιβληθεί στους τράγους από την FIFA απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες περιόδους, με την κατηγορία παράνομης μεταγραφής.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το δημοσίευμα της BILD στην Κολωνία. Συγκεκριμένα, η γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει πως οι τράγοι τιμωρήθηκαν από την FIFA με απαγόρευση μεταγραφών για τις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ο λόγος είναι η υπόθεση μεταγραφής του 17χρονου Γιάκα Κούμπερ Ποτόκνικ στα τμήματα υποδομής της γερμανικής ομάδας. Η Κολωνία τον απέκτησε ως ελεύθερο από την Ολίμπια Λουμπλιάνα στις 31 Ιανουαρίου του 2022

Η μητέρα του Κούμπερ φέρεται να διέκοψε το συμβόλαιο του γιου της με τους Σλοβένους μία μέρα πριν από την μεταγραφή του, ισχυριζόμενη πως αθετήθηκαν συμφωνίες. Έτσι, η Κολωνία τον απέκτησε χωρίς κόστος.

Η Ολίμπια προσέφυγε στην FIFA κατηγορώντας την Κολωνία για παράνομες μεθοδεύσεις για να πετύχει τη μεταγραφή, χωρίς να καταβάλλει χρήματα. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από τη γερμανική ομάδα, η οποία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της Κολωνίας υπάρχει αισιοδοξία πως μία προσφυγή στο CAS για την υπόθεση θα είναι επιτυχής.

TAGS BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ