ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Fichajes.net: "Η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο"

Ο Τικίνιο Σοάρες στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Γιουβέντους για το Champions League.
Ο Τικίνιο Σοάρες στην αναμέτρηση της Πόρτο με τη Γιουβέντους © 2020 PAULO DUARTE/ASSOCIATED PRESS

Η σελίδα Fichajes.net υποστηρίζει πως η Βαλένθια ενδιαφέρεται για τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι γράφουν ξανά για Λίνες.

Ο Τικίνιο Σοάρες είναι ένας από τους παίκτες που ακούγονται για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, το όνομα του 30χρονου Βραζιλιάνου δεν παίζει μονάχα για τους ερυθρόλευκους, αφού στο "παιχνίδι" φαίνεται να μπαίνει και μία ισχυρή ομάδα της La Liga.

Σύμφωνα με την ισπανική σελίδα Fichajes.net ένας από τους στόχους της Βαλένθια είναι ο Τικίνιο. Οι νυχτερίδες θέλουν να ενισχύσουν την επίθεσή τους και επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ελεύθερος.

Μάλιστα, το δημοσίευμα από την Ισπανία παρουσιάζει τον Τικίνιο ως επιλογή του ιδιοκτήτη της Βαλένθια, Πίτερ Λιμ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΙΝΕΣ

Στα τέλη του Απριλίου οι Τούρκοι έγραφαν για πρόταση του Ολυμπιακού στον Μάρτιν Λίνες, με τον Νορβηγό δεξιό μπακ να εμφανίζεται μάλιστα πρόθυμος να παίξει στην Ελλάδα.

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Φατίχ Τερίμ θα αποτελέσει παρελθόν από την Γαλατάσαραϊ εξαιτίας της απώλειας του πρωταθλήματος και θα τον ακολουθήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ένας εξ αυτών φαίνεται να είναι ο Μάρτιν Λίνες με τα τούρκικα ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι ο Νορβηγός μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Έτσι, έπειτα από λίγες εβδομάδες, το όνομά του Λίνες "παίζει" ξανά για τον Ολυμπιακό.

Photo credits: © 2020 Paulo Duarte/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ