EURO 2020

Φέρντιναντ: "Αν ο Κέιν είναι καλά, έχουμε καλές πιθανότητες"

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Εθνική Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Εθνική Αγγλίας κόντρα στην Αλβανία AP PHOTO/HEKTOR PUSTINA

Ο Ρίο Φέρντιναντ μίλησε για την κατάσταση του Χάρι Κέιν και τόνισε πως εάν πιάσει το γνωστό του επίπεδο στο Euro 2020 τότε η Αγγλία μπορεί να πάει μακριά.

Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά από το ρόστερ της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας και οι συμπατριώτες του περιμένουν πολλά στο Euro 2020.

Φυσικά, αναφερόμαστε στον Χάρι Κέιν από τον οποίο οι Άγγλοι έχουν πολλές απαιτήσεις σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Χαρακτηριστικά είναι όσα δήλωσε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Ο παλαίμαχος διεθνής στόπερ και νυν τηλεσχολιαστής αναφέρθηκε στην περίπτωση του φορ της Τότεναμ και επεσήμανε: “Νομίζω ότι φαίνεται πως στον Χάρι Κέιν αρέσει να φορά το περιβραχιόνιο. Του αρέσει να παίρνει ευθύνες, ορισμένοι παίκτες μεγαλώνουν με αυτό. Σε αυτό το τουρνουά θέλω να το δω αυτό. Τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο όντας πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα.

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αν είναι καλά και τον βοηθήσει και η ομάδα τότε πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να πάμε καλά".

TAGS EURO 2020 ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ