ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φερνάντες: "Κάθε παίκτης θέλει το χατ-τρικ, είχα υποσχεθεί το πέναλτι στον Ράσφορντ"

Ο Ράσφορντ με τον Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λειψία για το Champions League στις 28 Οκτωβρίου.
Ο Ράσφορντ με τον Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Μπρούνο Φερνάντες εξήγησε το λόγο που έδωσε την εκτέλεση του πέναλτι στον Μάρκους Ράσφορντ αντί να σκοράρει χατ-τρικ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπασάκσεχιρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 4-1 της Μπασάκσεχιρ στο Όλντ Τράφορντ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ των Άγγλων στο 7' και στο 19'.

Λίγο αργότερα, στο 35ο λεπτό, οι κόκκινοι διάβολοι κέρδισαν πέναλτι και έτσι δόθηκε ευκαιρία στον 26χρονο Πορτογάλο να σημειώσει χατ-τρικ. Όμως εκείνος έδωσε την εκτέλεση στον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος και ευστόχησε.

Σε δηλώσεις του στο BT Sports μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Φερνάντες τόνισε ότι μετά το παιχνίδι στην Premier League ανάμεσα στην Γιουνάιτεντ και την Γουέστ Μπρομ, είχε υποσχεθεί να δώσει στον Ράσφορντ το επόμενο πέναλτι, πράγμα το οποίο έπραξε.

"Φυσικά κάθε παίκτης θέλει να κάνει χατ-τρικ. Αλλά μετά το παιχνίδι της Premier League είπα στον Ράσφορντ ότι μπορεί να εκτελέσει το επόμενο. Επίσης θυμήθηκα ότι είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στο Champions League, οπότε είναι σημαντικό γι' αυτόν. Δεν έχει σημασία ποιος εκτελεί το πέναλτι, εφόσον η ομάδα σκοράρει" ανέφερε ο Πορτογάλος παίκτης της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ