ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φερνάντες κάτω από ποστ που τον "στέλνει" στην Μπαρτσελόνα: "Ήρθε η Πρωταπριλιά"

Ο Μπρούνο Φερνάντες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νόριτς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μπρούνο Φερνάντες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νόριτς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Πορτογαλικό δημοσίευμα συνέδεσε τον Μπρούνο Φερνάντες με την Μπαρτσελόνα, αλλά ο Πορτογάλος θέλησε να απαντήσει γράφοντας ότι ήρθε η Πρωταπριλιά κάνοντας επίσης λόγο για κακή δημοσιογραφία.

Τις τελευταίες ημέρες μεταγραφικά σενάρια θέλουν τον Μπρούνο Φερνάντες να βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα, με τον Πορτογάλο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποτελεί το plan B των Καταλανών στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ωστόσο θέλησε να βάλει ο ίδιος τέλος στις φήμες που το καλοκαίρι τον στέλνουν στη Βαρκελώνη. Συγκεκριμένα ο Φερνάντες απάντησε με χιούμορ κάτω από ένα πορτογαλικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι έχει προταθεί στην Μπαρτσελόνα και εξετάζεται ως επιλογή.

Ο Πορτογάλος δεν άφησε περιθώρια, χαρακτηρίζοντας το ρεπορτάζ εμμέσως πλην σαφώς αστείο, αφού σχολίασε ότι μάλλον η Πρωταπριλιά ήρθε νωρίτερα, ενώ μάλιστα έκανε λόγο και για κακή δημοσιογραφία.

"Και νόμιζα ότι είχαμε αλλάξει τη χρονιά πριν από λίγες μέρες και τελικά είμαστε ήδη στην 1η Απριλίου. Ή μήπως για άλλη μια φορά απλά κακή δημοσιογραφία;" έγραψε χαρακτηριστικά ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ