ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φερνάντες: "Δεν μετρούν τα γκολ για μένα, θέλω τίτλους"

Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει, αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ
Ο Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει, αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Μπρούνο Φερνάντες, που άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνοντας τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν, δήλωσε πως για εκείνον δεν έχει σημασία το να σκοράρει εάν τα γκολ δεν συνοδεύονται από τίτλους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να γυρνάει τον "διακόπτη" κόντρα στην Μπρέντφορντ (3-0) το βράδυ της Δευτέρας (2/5), παίρνοντας ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο όμως είναι πολύ πιθανό να μη σταθεί αρκετό για της εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Champions League.

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν εκείνος που έδωσε το προβάδισμα στους κόκκινους διαβόλους, φτάνοντας τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι δεν έχει σημασία για εκείνον να σκοράρει, εάν η ομάδα του δεν μπορεί να κατακτήσει τίτλους.

"Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που σκόραρα. Προφανώς και είμαι χαρούμενος, αλλά αυτοί οι αριθμοί δεν μετρούν για μένα. Θέλω να αυξάνω τους αριθμούς με τρόπαια και όχι με γκολ.

Γνωρίζουμε ότι τα στάνταρ μας δεν ήταν το ίδιο με αυτό που περιμέναμε, αλλά ολοκληρώσαμε καλά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας. Τώρα έχουμε περισσότερα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε επικεντρωνόμαστε σε αυτά.

Ξέρουμε ότι πρέπει πάντα να δίνουμε κάτι. Οι οπαδοί μας υποστήριξαν καταπληκτικά. Ξέρουμε ότι η σεζόν δεν πήγε όπως θα έπρεπε, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα παρά μόνο να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να κερδίσουμε παιχνίδια και μετά να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ