ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Βραζιλιάνικα ΜΜΕ: "Τρελή πρόταση της Αλ Ραγιάν για τον Φερέιρα"

Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γρανάδα για το Europa League
Ο Αμπέλ Φερέιρα δίνει οδηγίες στους παίκτες του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Γρανάδα για το Europa League EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με Μέσα της Βραζιλίας ο Αμπέλ Φερέιρα έχει δεχτεί τρελή πρόταση από την Αλ Ραγιάν η οποία είναι προτίθεται να πληρώσει την Παλμέιρας για να τον αποκτήσει!

Ιστορία μπορεί να γράψει ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει ο πρώτος προπονητής που μέσα σε λίγους μήνες παίρνει δύο μεταγραφές!

Η Παλμέιρας πλήρωσε τον Δικέφαλο να τον αποκτήσει και τώρα οι Βραζιλιάνοι φέρονται να έχουν στα χέρια τους μία εξαιρετική πρόταση για να τον πουλήσουν! Υπενθυμίζουμε ότι η Παλμέιρας είχε δώσει 500.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο κόουτς.

Ένα ποσό που μοιάζει μικρό σε σχέση με αυτά που δίνει τώρα η Αλ Ραγιάν. Σύμφωνα με Μέσα της Βραζιλίας οι Σαουδάραβες δίνουν συμβόλαιο διετές στον Φερέιρα με συνολικές απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία τους με την Παλμέιρας αφού της προσφέρουν περισσότερα από όσα έδωσε στον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, παρά την μεγάλη πρόταση ο Φερέιρα δεν φαίνεται να επιθυμεί την μετακόμισή του στην Σαουδική Αραβία και οι άνθρωποι της Αλ Ραγιάν κάνουν ό,τι μπορούν για να τον πείσουν.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ