ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φερέιρα: "Να προκριθούμε με δυο νίκες"

Φερέιρα: "Να προκριθούμε με δυο νίκες"
INTIME SPORTS

Τη νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έθεσε ως στόχο των πράσινων στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μάδεργουελ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Περιχαρής και ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μάδεργουελ εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και πως να μην είναι άλλωστε καθώς με το 2-0 το Τριφύλλι ουσιαστικά έχει προκριθεί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έθεσε ως στόχο των πράσινων τη νίκη και στο δεύτερο ματς κόντρα στην ομάδα από την Σκωτία η οποία όπως δήλωσε θα έρθει στην Αθήνα για να διεκδικήσει τη νίκη πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του Παναθηναϊκού:

"Είχα πει ότι ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος. Αλλά ξέραμε καλά και δουλέψαμε καλά πάνω σ' αυτή την ομάδα. Υπήρχε σε ένα μεγάλο μέρος του αγώνα πίεση από την πλευρά της Μάδεργουελ.

Αυτό εξελίχθηκε υπέρ μας, διότι όποτε είχαμε την ευκαιρία να βγούμε μπροστά, βρήκαμε χώρους για να επιτεθούμε και δημιουργήσαμε φάσεις μπροστά στην εστία της.

Η Μάδεργουελ είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ, παίζει ένα δύσκολο ποδόσφαιρο που δεν το αντιμετωπίζεις εύκολα. Ήταν μία σωστή και δίκαιη νίκη και θα συνεχίσουμε με την ίδια φιλοδοξία και θέληση για να πάρουμε τη νίκη και στην Αθήνα".

-Είστε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας σας σ' αυτό το πολύ οριακό παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν;

"Η υποχρέωσή μας είναι να νικήσουμε και τον επόμενο αγώνα για να προκριθούμε, για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το να κερδίσεις μόνο τον έναν αγώνα δεν σημαίνει ότι προκρίθηκες αυτομάτως. Ο σκοπός μας είναι να πάρουμε νίκες και στα δύο ματς.

Έχουμε πλέον το αβαντάζ και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κι όπως είδα αυτή την ομάδα σήμερα θα παίξει για τη νίκη και στην Αθήνα. Κάτι που είναι καλό και για εμάς, για το παιχνίδι μας στη ρεβάνς και για το ποδόσφαιρο γενικά".

Βύντρα: "Είχαμε διαβάσει καλά την Μάδεργουελ"

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού εκπροσώπησε ο αρχηγός του Τριφυλλιού Λουκάς Βύντρα ο οποίος και δήλωσε:

"Ηταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε. Είχαμε δουλέψει και “διαβάσει” πολύ γι' αυτό το ματς και νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά.

Τελείωσε μόλις το πρώτο σκέλος κι έχουμε πλέον κι ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δεν περιμένουμε κάποιες εκπλήξεις στη ρεβάνς. Θα πάμε κι εκεί για τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ