COPA LIBERTADORES

Φερέιρα: "Κατακτήσαμε άλλο ένα βουνό, έχουμε δεσμευτεί να γράφουμε ιστορία"

Ο Αμπέλ Φερέιρα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa Libertadores σχηματίζοντας μια καρδιά
Ο Αμπέλ Φερέιρα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Copa Libertadores σχηματίζοντας μια καρδιά PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Αμπέλ Φερέιρα οδήγησε την Παλμέιρας για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατάκτηση του Copa Libertadores και με μία μακροσκελή ανάρτηση αποθέωσε την ομάδα του, υποστηρίζοντας πως έχει δεσμευτεί να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα διατήρησε τα σκήπτρα της στη Νότια Αμερική και σε ένα συγκλονιστικό τελικό Copa Libertadores μεταξύ των δύο τελευταίων κατόχων του τίτλου, νίκησε με 2-1 στην παράταση τη Φλαμένγκο στο "Σεντενάριο" του Μοντεβίδεο.

Η ομάδα του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ έγινε tricampeão ύστερα από την κατάκτηση του 1999 και του 2020, καθώς και η πρώτη ομάδα που διατήρησε τον τίτλο στο θεσμό έπειτα από την Μπόκα το 2001. Έπιασε τις Σάο Πάουλο, Σάντος και Γκρέμιο στην κορυφή των τροπαιούχων από τη Βραζιλία και ανάγκασε τη Φλαμένγκο να υποστεί την πρώτη ήττα σε τελικό του τουρνουά. Ταυτόχρονα, κέρδισε θέση για το επόμενο Copa Libertadores, το Recopa Sudamericana κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε που κατέκτησε το Copa Sudamericana και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Από τη μεριά του ο Φερέιρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό και τη χαρά του και με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media αποθέωσε τους παίκτες, αλλά και ολόκληρη την ομάδα, τονίζοντας ότι έχουν δεσμευτεί να γράφουν ιστορία.

"Φτάσαμε εδώ που είμαστε χάρη στις πολύ ισχυρές συμπεριφορές και στάσεις μας: μια σπουδαία ένωση, μείναμε ενωμένοι, ένα πολύ ισχυρό επίπεδο αφοσίωσης, μια μεγάλη ικανότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Είχαμε πολλά εμπόδια, αλλά και πολλή υποστήριξη και πολλοί άνθρωποι ήταν πάντα δίπλα μας: ο καθένας από τους παίκτες, ο πρόεδρος, ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο, οι οικογένειές μας, οι υπάλληλοι, οι οπαδοί μας... Ανεβήκαμε και κατακτήσαμε άλλο ένα βουνό, πήγαμε όλες μας τις στάσεις σε άλλο επίπεδο: ακόμα περισσότερη ένωση, ακόμα πιο ενωμένοι, ακόμα περισσότερη αφοσίωση, ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Όπως είπα σε όλους τους ανθρώπους μας πριν από το παιχνίδι, έπρεπε να τους κοιτάξουμε στα ίσα και να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό τείχος από ανθρώπινους βράχους, έναν όρκο ότι θα χρησιμοποιούσαμε όλους τους πόρους μας, όλες μας τις δυνάμεις, για να πετύχουμε αυτή τη νίκη.

Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον; ΝΑΙ! Εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας; ΝΑΙ!

Είμαστε όλοι ένα, πάντα δεσμευόμασταν να συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία μας και να προστατεύουμε αυτό που είναι δικό μας".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS COPA LIBERTADORES ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ