ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φερέιρα: "Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας"

Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας απέναντι στην Ντελφίν για το Copa Libertadores στις 2 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της Παλμέιρας απέναντι στην Ντελφίν ALEXANDRE SCHNEIDER/POOL VIA AP

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα διεκδικήσει το Copa Libertadores με αντίπαλο τη Σάντος το πρώτο του τρόπαιο στην Παλμέιρας και τόνισε πως για να κερδίσει κάποιος τίτλους, πρέπει να είναι σε συλλόγους όπως η "Βερντάο".

Μετά το 1-1 της Παλμέιρας με τη Βάσκο Ντα Γκάμα στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του Brasileirão, ο Αμπέλ Φερέιρα ρωτήθηκε κυρίως για τον τελικό του Copa Libertadores με τη Σάντος, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (22:00 ώρα Ελλάδας) στο Maracana.

"Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένας τελικός. Είναι το αποτέλεσμα εξαιρετικής δουλειάς και από τις δύο ομάδες. Και οι δύο φτάνουν με την ίδια επιθυμία και φιλοδοξία. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά είναι έτοιμα για αυτόν τον τελικό.

Για να κερδίσεις τίτλους πρέπει να είσαι σε συλλόγους όπως η Παλμέιρας. Αυτή ήταν η μεγάλη πρόκληση που δέχτηκα. Ένιωσα και αισθάνομαι ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για αυτό. Γι' αυτό πέρασα τον Ατλαντικό, για μένα, μαζί με τους παίκτες, σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο, για να εργαστώ και να κερδίσω.

Πίσω είναι πολύ δουλειά, δεν ξεχνώ τη διαδρομή από τότε που ξεκίνησα μέχρι τώρα. Υπάρχει πάντα μια πρώτη φορά, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Μελέτησα και δούλεψα, για να φτάσω στον τελικό και να απολαύσω και να ζήσω αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο άλλοτε κόουτς του ΠΑΟΚ, που διεκδικεί το πρώτο του τρόπαιο ως προπονητής.

Alexandre Schneider/Pool via AP

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ