ΠΑΟΚ

Φενέρμπαχτσε: Θέλει και τον Τζόλη μετά τον Πέλκα

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY-OFF / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας ανοίγει την όρεξη των ανθρώπων της Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση και του Χρήστου Τζόλη, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο της "Sabah", Βολκάν Ντεμίρ, η Φενέρμπαχτσε δεν σκοπεύει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μπουανά Σαμάτα, τον οποίο έχει δανειστεί μέχρι το τέλος της σεζόν από την Άστον Βίλα.

Οι Τούρκοι δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Τανζανό επιθετικό σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Πέλκα που αποδεικνύεται άκρως πετυχημένη μεταγραφή για την ομάδα τους.

Μάλιστα όπως ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βολκάν Ντεμίρ, στην Φενέρ είναι τόσο ενθουσιασμένοι από τον Έλληνα μέσο που σκοπεύουν να κάνουν άλλη μια κίνηση, παίρνοντας στην Κωνσταντινούπολη και τον Χρήστο Τζόλη.

Σε κάθε περίπτωση η ρήτρα του Σαμάτα έχει οριστεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ για τον Τζόλη ευελπιστεί ότι θα βάλει στα ταμεία του πολλά περισσότερα χρήματα.

Από την άλλη, το να αγωνιστούν ως συμπαίκτες τη νέα σεζόν Πέλκας και Τζόλης στο τουρκικό πρωτάθλημα, προϋποθέτει ότι η Φενέρ δεν πρόκειται να... ενδώσει στα εκατομμύρια που της προσφέρει η Ρούμπιν Καζάν για τον Δημήτρη Πέλκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ