ΤΟΥΡΚΙΑ

Φενέρμπαχτσε - Ρίζεσπορ 4-0: Ξέσπασμα για την ομάδα του Περέιρα με χατ-τρικ του Ντουρσούν

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γαλατάσαραϊ | 21 Νοεμβρίου 2021 AP IMAGES

Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε με 4-0 την Ρίζεσπορ στο "Σουκρού Σαράτσογλου" έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σερντάρ Ντουρσούν που πέτυχε τρία γκολ και επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Τα τρία σερί αρνητικά αποτέλεσματα εντός συνόρων (2 ισοπαλίες -1 ήττα) και ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa League έφερε μαύρα σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε καθώς επίσης και έντονη αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Βίτορ Περέιρα και σενάρια περί άμεσης διαδοχής του.

Ωστόσο, το απόγευμα της Κυριακής (5/12) η ομάδα της Κωνσταντινούπολης βρήκε απέναντί της την ουραγό της βαθμολογίας και θεωρητικά χειρότερη ομάδα της φετινής Super Lig και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, παίρνοντας μία εμφατική νίκη με 4-0 που την ανέβασε στη 2η θέση της βαθμολογίας και στο -12 από την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Ο Μπερίσα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0 μόλις στο 13ο λεπτό ενώ στο τελευταίο 20λεπτο πήρε τη σκυτάλη ο Ντουρσούν, με τον 30χρονο Τούρκο φορ να σημείωνει χατ-τρικ και να ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας του, λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών της στο Europa League όπου θα υποδεχτεί την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Οζέρ, Τίσεραντ, Κιμ, Σαλάι, Καντίογλου (81' Σανγκαρέ), Κρέσπο (62' Σόσα), Γκουστάβο, Οσάγι-Σαμουέλ, Ρόσι (81' Γκουμουσκάγια), Μπερίσα (62' Ντουρσούν), Οζίλ (88' Γκιουλέρ)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Super Lig:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ