ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Πρώτη προπόνηση μαζί για Εζίλ - Πέλκα

Φενέρμπαχτσε: Πρώτη προπόνηση μαζί για Εζίλ - Πέλκα
YOUTUBE

Λίγο μετά την ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε για την ολοκλήρωση του deal με την Άρσεναλ, ο Μεσούτ Εζίλ γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, μεταξύ των οποίων ο Δημήτρης Πέλκας, και ακολούθως έκανε την πρώτη του προπόνηση (VIDEOS).

Άρσεναλ και Φενέρμπαχτσε αναμετρήθηκαν για πάνω από μία εβδομάδα σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ από τη στιγμή που έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να γίνει η μετακίνηση του Μεσούτ Εζίλ στην Τουρκία χωρίς να βγει ζημιωμένος ο παίκτης (έπαιρνε 350.000 λίρες την εβδομάδα από τους Άγγλους) και τελικά η συμφωνία έκλεισε.

Το απόγευμα της Κυριακής ξεπεράστηκαν και τα τελευταία εμπόδια και έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον Εζίλ να αποχαιρετάει έτσι τους κανονιέρηδες μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας μαζί τους στην Premier League και να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο 3,5 ετών στην "Φενέρ".

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει το νεο της απόκτημα με ένα... χολιγουντιανό τρέιλερ ενώ ακολούθως ο 32χρονος είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Το χειροκρότημα προς τον Εζίλ ήταν ζεστό και ένας από τους παίκτες που τον καλωσόρισε με θέρμη ήταν φυσικά ο Δημήτρης Πέλκας που εδώ και λίγους μήνες είναι και εκείνος μέλος της Φενέρμπαχτσε, έχοντας πάρει μεταγραφή στην τουρκική ομάδα από τον ΠΑΟΚ.


Photo Credits: Youtube

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ