EUROPA LEAGUE

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η UEFA όρισε τον Αλεχάντρο Ερνάντεθ ως διαιτητή της αναμέτρησης

Ο διαιτητής Αλεχάντρο Ερνάντεθ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την La Liga | 18 Δεκεμβρίου 2019
Ο διαιτητής Αλεχάντρο Ερνάντεθ σε αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης για την La Liga | 18 Δεκεμβρίου 2019 @2019 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο έμπειρος Ισπανός διαιτητής Αλεχάντρο Φερνάντεθ ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με το δεξί την περιπέτειά του στο φετινό Europa League επικρατώντας με 2-1 της Αντβέρπ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων και η 2η αγωνιστική τον βρίσκει να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Φενέρμπαχτσε, που στην πρεμιέρα αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3 HD, Live από το SPORT24) στο "Σουκρού Σαράτσογλου" είναι σημαντική τόσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας όσο και για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Πέλκας, με την UEFA να επιλέγει μάλιστα έναν διαιτητή από τοπ πρωτάθλημα για να την διευθύνει.

Αυτός θα είναι ο 38χρονος Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, που θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χοσέ Ναράνχο και Τεόντορο Σομπρίνο, ενώ ο Σέζαρ Σότο Γράδο θα έχει καθήκοντα 4ου διαιτητή στον αγώνα.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ερνάντεθ θα σφυρίξει ματς ελληνικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, καθώς είχε σφυρίξει το Σεντ Γκάλεν - ΑΕΚ την περασμένη σεζόν (24 Σεπτεμβρίου 2020) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League που είχε βρει νικήτρια με 1-0 την Ένωση.

TAGS EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ