SUPER LIG

Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ 2-0: Πήρε το ντέρμπι και παρέμεινε στη 2η θέση

Ο Δημήτρης Πέλκας της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζει με τον Φερντί Καντιόγλου γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σλάβια για τα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022
Ο Δημήτρης Πέλκας της Φενέρμπαχτσε πανηγυρίζει με τον Φερντί Καντιόγλου γκολ που σημείωσε κόντρα στη Σλάβια για τα playoffs για τη φάση των 16 του Europa Conference League 2021-2022 στο "Σουκρού Σαράτσογλου", Κωνσταντινούπολη | Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το ντέρμπι με τη Γαλατάσαραϊ και το 2-0 τη διατηρεί στη 2η θέση της Süper Lig.

Η Φενέρμπαχτσε ήταν η μεγάλη νικήτρια του Διηπειρωτικού ντέρμπι με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ. Το 2-0 στο "Σουκρού Σαράτσογλου" τη διατηρεί στη 2η θέση της βαθμολογίας στη Süper Lig έπειτα από 32 αγωνιστικές και ακόμα πιο κοντά στο Champions League.

Σε μία φανταστική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, η οποία όμως δεν μετέφερε την ένταση και στον αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορο ποδόσφαιρο, με τους γηπεδούχους να έχουν μία ελαφρά υπεροχή και κατοχή της μπάλας.

Στο 26ο λεπτό, σε μία επίθεση από δεξιά, ο Μπράις Οσαγί Σάμιουελ βρήκε τον Μίχα Ζάιτς και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ και έβαλε "φωτιά" στις κερκίδες του γηπέδου.

Το παιχνίδι παρέμενε ισορροπημένο, χωρίς να παράγει μεγάλες ευκαιρίες. Παρ' όλα αυτά, στο 68ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να σκοράρουν για δεύτερη φορά με κοντινή κεφαλιά του Σερντάρ Ντουρσούν και να αγκαλιάζουν το "τρίποντο".

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ έριξε τον Δημήτρη Πέλκα στη μάχη στο 80ό λεπτό και μπορεί οι φιλοξενούμενοι να σκόραραν λίγο αργότερα, το γκολ δεν μέτρησε λόγω παρέμβασης VAR και το 2-0 σκόρπισε ενθουσιασμό στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ