ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Εζίλ από την Άρσεναλ

Ο Μεσούτ Οζίλ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση της Premier League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ στο Έμιρεϊτς τον Μάρτιο του 2020.
Ο Μεσούτ Οζίλ στο παιχνίδι Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ την σεζόν 2019/2020 Ⓒ 2020 MATT DUNHAM /ASSOCIATED PRESS

Η Φενέρμπαχτσε επισημοποίησε το deal με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, με τον 32χρονο Γερμανό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την ομάδα την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Τέλος εποχής για τον Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ και άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου στην καριέρα του με την Φενέρμπαχτσε. Μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο, όπου μέτρησε 44 γκολ και 71 ασίστ σε 254 ματς με τη φανέλα των κανονιέρηδων, ο Γερμανός επιτελικός μέσος αφήνει την Αγγλία και μετακομίζει στην Τουρκία, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Η "Φενέρ" κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Λονδρέζους μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο διάστημα και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με τον παίκτη, που θα έχει μεταξύ άλλων για συμπαίκτη στη νέα του ομάδα τον πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Πέλκα.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο για αυτό το εκπληκτικό ταξίδι τα τελευταία 7,5 χρόνια. Η υποστήριξη που ένιωσα από την ομάδα και τους οπαδούς σε αυτό το διάστημα ήταν φοβερή και θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Μαζί κατακτήσαμε τρόπαια για πρώτη φορά μετά από χρόνια και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Οι φίλοι της Άρσεναλ θα παραμείνουν αιώνια στην καρδιά μου", είπε μεταξύ άλλων ο Εζίλ, που ευελπιστεί φυσικά να δώσει μία νέα ώθηση στην καριέρα του, που είχε πάρει καθοδική πορεία την τελευταία τριετία στους Λονδρέζους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ