ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φάτι: "Κανείς δεν είναι σαν τον Μέσι, θα χαράξω τον δικό μου δρόμο"

Ο Άνσου Φάτι κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022
Ο Άνσου Φάτι κατά τη διάρκεια του Μπαρτσελόνα Βαλένθια για τη La Liga 2021-2022 © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Ο Άνσου Φάτι ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του, ενώ ξεκαθάρισε πως το γεγονός ότι φοράει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι δεν σημαίνει πως μπορεί να του μοιάσει.

Η Μπαρτσελόνα "έδεσε" για τα επόμενα έξι χρόνια τον Άνσου Φάτι, δείχνοντας την πίστη της στις δυνατότητες και το ταλέντο του 19χρονου επιθετικού, προϊόν της Λα Μασία. Μάλιστα, στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο νεαρός Ισπανός υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την Πέμπτη (21/10), μετά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο Φάτι αποκάλυψε ότι δέχθηκε προσφορές και απ' άλλους συλλόγους, ξεκαθαρίζοντας πως για εκείνον η Μπαρτσελόνα είναι προτεραιότητα.

Παράλληλα, υποστήριξε πως όνειρό του είναι να πετύχει με τους "μπλαουγκράνα", χαράζοντας τη δική του πορεία, καθώς όπως δήλωσε το γεγονός ότι η ομάδα του έδωσε τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι, δεν σημαίνει πως μπορεί να του μοιάσει.

"Θα μπορούσα να πάρω άλλο νούμερο, αλλά πήρα το Νο10. Ήμουν πρόθυμος να φορέσω το "10" γιατί είμαι στην Μπαρτσελόνα και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για όλα. Δεν πρόκειται για καμία πίεση, αλλά είναι κίνητρο για μένα. Κανείς δεν δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο Λίο, πρέπει να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο", υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του ο 19χρονος ταλαντούχος Ισπανός.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες, ωστόσο προτεραιότητα για εκείνον είναι ο καταλανικός σύλλογος: "Από την πρώτη μέρα είπα στον Ζόρζε Μέντες ότι η πρώτη μου επιλογή ήταν να μείνω. Καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία και είμαι χαρούμενος που ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε. Μπορεί να είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά ήμουν πολύ ξεκάθαρος. Το όνειρό μου ήταν πάντα να πετύχω στην Μπαρτσελόνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ