ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φάρκε: "Πήραμε τον Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ, μια τοπ-ομάδα"

Ο Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο της Νόριτς
Ο Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο της Νόριτς SHAUN BOTTERILL/POOL VIA AP

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, υποστήριξε ότι η αγγλική ομάδα βρήκε ό,τι έψαχνε στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος "έπαιζε σε μια τοπ-ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να νικά σε κάθε ματς".

Η Νόριτς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/1) την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ (με μορφή εξάμηνου δανεισμού και υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου) με τα καναρίνια να έχουν στα ελληνικά το όνομά τους στα social media και τον Κατερινιώτη μπακ να τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ότι το όνειρό του να παίξει στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα.

Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, υποστήριξε ότι η αγγλική ομάδα βρήκε ό,τι έψαχνε στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος "έπαιζε σε μια τοπ-ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να νικά σε κάθε ματς".

"Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη. Θέλαμε κάποιον όχι μόνο για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά για να μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Στον Δημήτρη βρήκαμε το κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία και με πολλά περιθώρια εξέλιξης. Είναι έμπειρος, έχει ήδη αρκετά ματς στην Εθνική και έπαιζε σε μια τοπ-ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να νικά σε κάθε ματς", υποστήριξε ο Φάρκε στην επίσημη σελίδα της Νόριτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Shaun Botterill/Pool via AP

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ