ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Ο Φάρκε δεν είχε υποδείξει ως εκτελεστή πέναλτι τον Τζόλη: "Θα φροντίσω ότι δεν θα κάνει αυτό το λάθος ποτέ ξανά σε όλη του την καριέρα"

Ο Χρήστος Τζόλης αστοχεί σε πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Χρήστος Τζόλης αστοχεί σε πέναλτι κόντρα στη Λίβερπουλ PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Ντάνιελ Φάρκε εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Νόριτς από τη Λίβερπουλ και τον αποκλεισμό από το Carabao Cup και σχολίασε το χαμένο πέναλτι του Χρήστου Τζόλη, καθώς δεν είχε υποδείξει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό για την εκτέλεση, λέγοντας πως θα φροντίσει πως δεν θα κάνει αυτό το λάθος ποτέ ξανά σε όλη του την καριέρα.

Η Νόριτς υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ στο Κάροου Ρόουντ, με τους Red να επικρατούν με 3-0 και να παίρνουν την πρόκριση για τη φάση των "16" του Carabao Cup. Στο 41' τα "καναρίνια" έχασαν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 1-1 το παιχνίδι, όταν ο Γιαννούλης κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κόνορ Μπράντλεϊ.

Ο Χρήστος Τζόλης ήταν εκείνος που ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, με τον Κέλεχερ να αποκρούει με τα πόδια και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μην μπορεί να πάρει το ριμπάουντ για το κάνει το 1-1. Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Ντάνιελ Φάρκε εμφανίστηκε ενοχλημένος στις δηλώσεις του, καθώς δεν είχε υποδείξει τον Τζόλη για να το εκτελέσει.

"Έκανε αυτό το λάθος μια φορά. Θα βεβαιωθώ ότι δεν θα το κάνει ποτέ ξανά σε όλη του την καριέρα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φάρκε και συνέχισε:

"Είναι πάντα δύσκολο να σταθείς εδώ και να εξηγήσεις μια ακόμη ήττα. Είμαι φυσικά απογοητευμένος και τα γκολ είναι καθοριστικά για τη νίκη ποδοσφαιρικών αγώνων. Γενικά σήμερα έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως η Λίβερπουλ. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις και φυσικά στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν το πέναλτι."

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ