ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Φάρκε για Τζόλη: "Δεν θα τον τιμωρήσουμε, αλλά θα μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό"

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021
Ο προπονητής της Νόριτς, Ντανιέλ Φάρκε στη διάρκεια του αγώνα με τη Λίβερπουλ για την Premier League | 14 Αυγούστου 2021 © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ντάνιελ Φάρκε φαίνεται να χορηγεί "άφεση αμαρτιών" στον Χρήστο Τζόλη για το γεγονός ότι εκτέλεσε το πέναλτι με τη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση για το Carabao Cup, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο Ντάνιελ Φάρκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Έβερτον για την έκτη αγωνιστική της Premier League, με τον Γερμανό τεχνικό να δέχεται ερώτηση για το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζόλης, στην αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για το Carabao Cup, χωρίς να δώσει ο Γερμανός τεχνικός τη συγκατάθεσή του.

Ο Γερμανός τεχνικός αν και αναγνώρισε τα θετικά στην επιθυμία του Έλληνα μεσοεπιθετικού να αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι σε κρίσιμο σημείο, αλλά πρέπει αυτό να γίνεται με σωστό τρόπο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φάρκε: "Μου αρέσει που οι παίκτες δεν φοβούνται να πάρουν την ευθύνη στον αγωνιστικό χώρο. Απλά αυτό πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Μερικές φορές πρέπει να δείχνεις σκληρή αγάπη".

Δεν θα τον τιμωρήσουμε. Αλλά πρέπει να πάρουμε την ομάδα και να μας κάνει το τραπέζι με ελληνικό φαγητό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ