ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Φάρκε: "Φανταστικός για την Νόριτς ο Γιαννούλης"

Norwich City's head coach Daniel Farke reacts during the English Premier League soccer match between Norwich City and Burnley at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, July 18, 2020. (Lindsey Parnaby/Pool via AP)
Norwich City's head coach Daniel Farke reacts during the English Premier League soccer match between Norwich City and Burnley at Carrow Road Stadium in Norwich, England, Saturday, July 18, 2020. (Lindsey Parnaby/Pool via AP) @ 2020 LINDSEY PARNABY/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντάνιελ Φάρκε εξήρε την φετινή παρουσία του Δημήτρη Γιαννούλη στην Νόριτς ενώ μίλησε για το δύσκολο έργο που θα έχουν τα καναρίνια στην Premier League τη νέα σεζόν. Η θέση του για το εγχείρημα της European Super League.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Νόριτς καθώς ανανεώθηκε αυτόματα η συνεργασία του με τον αγγλικό σύλλογο με το που εξασφάλισε τον προβιβασμό του στην Premier League (υπήρχε σχετικός όρος στο deal με τον ΠΑΟΚ που απέφερε 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Δικέφαλο) και το γεγονός αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ντάνιελ Φάρκε.

"Οι Μπεν Γκίμπσον και Δημήτρης Γιαννούλης θα είναι μαζί μας τη νέα σεζόν. Ήταν φανταστικοί για εμάς", τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Νόριτς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (23/4) και πρόσθεσε:

"Το καλό αυτή τη φορά είναι πως μπορούμε να είμαστε περισσότερο φιλόδοξοι στο μεταγραφικό παζάρι. Χρησιμοποιήσαμε τα προηγούμενα χρήμνατα της Premier League για να επενδύσουμε στο σύλλογο, να επενδύσουμε στις εγκαταστάσεις και σε μακροχρόνια συμβόλαιο για τους νεότερους παίκτες μας.

Η άνοδος κάνει τώρα εκείνες τις αποφάσεις να μοιάζουν σωστές. Φυσικά, θα εξακολουθούμε να επενδύουμε στην υποδομή μας αλλά είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση και θα μπορέσουμε να επενδύσουμε περισσότερα χρήματα στην ομάδα που θα είναι αουτσάιντερ στη μάχη της παραμονής.

Για φέτος ο βασικός στόχος που ήταν η άνοδος εξασφαλίστηκε αλλά θα ήταν ωραίο να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα της Championship".

Όσον αφορά στις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και την εμφάνιση της European Super League μέσω 12 ισχυρών συλλόγων και της επιθυμίας τους για κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα, ήταν κατηγορηματικός: "Δεν ήθελα να σχολιάσω πολλά για αυτό το πράγμα, η αντίδραση μίλησε από μόνη της. Ήταν χάλια η ιδέα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χρήματα, είναι για όλους, είναι για τους οπαδούς. Δεν χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να παίρνεις μέρος. Όλοι είναι καλεσμένοι. Θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως ο Δαυΐδ μπορεί να νικήσει τον Γολιάθ. Οι αποφάσεις που παίρνουμε πρέπει να είναι με γνώμονα τους οπαδούς του αθλήματος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Lindsey Parnaby/Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΟΡΙΤΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ