ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η νέα φανέλα της Παρί δια χειρός... Τζόρνταν

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην παρουσίαση της νέας φανέλας της Παρί PSG

Η Παρί παρουσίασε τις εμφανίσεις για τη σεζόν 2021-2022, με μοντέλο τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Μάικλ Τζόρνταν πάνω στη φανέλα!

Η Παρί παρουσίασε τη νέα εμφάνισή της λίγες ημέρες πριν παραδώσει το στέμμα της πρωταθλήτριας Γαλλίας στη Λιλ. Πρωταγωνιστής της καμπάνιας ο Κιλιάν Εμπαπέ, σε μία προσπάθεια ο γαλλικός σύλλογος να δείξει την πίστη του ότι ο 22χρονος σούπερ σταρ θα παραμείνει στο Παρίσι.

Η εμφάνιση που θα χρησιμοποιηθεί τη σεζόν 2021-2022 προέρχεται από τη συνεργασία της Παρί με το Jordan Brand, το παρακλάδι της Nike από τον Μάικλ Τζόρνταν, μία συνεργασία που διαρκεί εδώ και 4 χρόνια. Μάλιστα, για πρώτη φορά το λογότυπο της Jordan Brand, ο περίφημος "Jumpman", θα βρεθεί στη φανέλα της Παρί, αντί για το λογότυπο της Nike.

Σχεδιαστικά, από τη νέα φανέλα αφαιρέθηκαν οι κάθετες κόκκινες και λευκές ρίγες στο κέντρο και μετατοπίστηκαν το κολάρο και στα μανίκια. Τα σορτσάκια, διόλου τυχαία, περιλαμβάνουν μοτίβα διαμαντιού, όπως τα σορτσάκια των Σικάγο Μπουλς στις αρχές του '90.

Οι εμφανίσεις της σεζόν 2021-2022 περιλαμβάνουν και φόρμες, αλλά και δύο ζευγάρια πολύχρωμων Air Jordan sneakers, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Jordan Brand.

"Η συλλογή είναι αφιερωμένη στα νιάτα, στη διαφορετικότητα, στην ενέργεια", αναφέρει η ιστοσελίδα του συλλόγου για την καμπάνια της νέας φανέλας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ