ΑΓΓΛΙΑ

Fanatik: "Ομάδες της Premier League ενδιαφέρονται για τον Πέλκα"

Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Άνκαραγκουτσου.
Ο Δημήτρης Πέλκας με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε © 2021 ASSOCIATED PRESS PHOTOS

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Premier League, όπως και ο συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτε, Οζάν Τουφάν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τουρκική "Fanatik".

Οι καλές εμφανίσεις του Δημήτρη Πέλκα στις φιλικές αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της προετοιμασίας έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων της Premier League, όπως γράφει ο τουρκικός Τύπος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εφημερίδα της γειτονικής χώρας, ο Έλληνας διεθνής μέσος, ο οποίος από τον περασμένο Οκτώβριο αγωνίζεται με τη φανέλα της Φενέρ αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον ομάδων του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πλην της Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, που είχε επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο μέσο τον περασμένο Ιούνιο και η οποία επιστρέφει από τη νέα σεζόν στα αγγλικά "σαλόνια", ο Πέλκας έχει τραβήξει την προσοχή κι άλλων συλλόγων της Αγγλίας.

Τα βλέμματα ωστόσο των Άγγλων, δεν έχει προσελκύσει μόνο ο Έλληνας διεθνής, αλλά στο στόχαστρο των ομάδων βρίσκεται και ο συμπαίκτης του, Οζάν Τουφάν.

Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Φενέρ υπολογίζει να βάλει στα ταμεία της από ενδεχόμενη πώλησή του Έλληνα μέσου 20 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν στο Δημήτρη Πέλκα. Και αυτό διότι διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του Έλληνα μέσου και προσδοκά να εισπράξει περισσότερα χρήματα από την μεταγραφή του στη Φενερμπαχτσέ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ