ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ: Το ευχαριστώ στους Έλληνες διεθνείς και τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβε

Ο Τζον Φαν Σιπ σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας
Ο Τζον Φαν Σιπ σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας INTIME

Ο Τζον Φαν Σιπ θέλησε να ευχαριστήσει τους Έλληνες διεθνείς και όχι μόνο για τα μηνύματα που πήρε μετά την ανακοίνωση πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Ο Τζον Φαν Σιπ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο Ολλανδός τεχνικός το έκανε γνωστό την περασμένη Παρασκευή με ανάρτηση του στο instagram για να ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Όλες αυτές τις μέρες αρκετοί Έλληνες διεθνείς, άλλοι δημόσια Μπακασέτας, Τζαβέλλας και άλλοι με προσωπικά μηνύματα ευχαρίστησαν τον έμπειρο τεχνικό για τη συνεργασία που είχαν.

Ο ίδιος θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια ανεβάζοντας ένα story στο λογαριασμό του στο instagram με μια ομάδα φωτογραφία και γράφοντας: "Ευχαριστώ, πήρα πολλά υπέροχα μηνύματα από τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και τους οπαδούς της Εθνικής ομάδας. Ορίστε μερικά απ' αυτά. Θα συναντηθούμε ξανά".

Το story που έκανε ο Τζον Φαν Σιπ
Το story που έκανε ο Τζον Φαν Σιπ PRINT SCREEN

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ