ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φαν Σιπ: "Σε καλή κατάσταση οι διεθνείς, θα διάλεγα τον Ζαγοράκη 25 χρόνια νεότερο"

Ο Τζον Φαν Σιπ στο Ελλάδα - Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Τζον Φαν Σιπ στο Ελλάδα - Γεωργία EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν Σιπ σε δηλώσεις του μετά απ' τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας τόνισε πως οι διεθνείς βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ υποστήριξε ότι θα καλούσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη 25 χρόνια νεότερο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τους διεθνείς του βρέθηκε ο Τζον Φαν Σιπ. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας σε δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε πως οι διεθνείς βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Θοδωρή Ζαγοράκη υποστηρίζοντας ότι θα τον καλούσε στην Εθνική, αν ήταν 25 χρόνια νεότερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

Για τον τελικό και τους Έλληνες διεθνείς: "Ήταν πραγματικά ένα καλό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά με τον ΠΑΟΚ να κατακτά τελικά το Κύπελλο. Είμαι ευχαριστημένος από τη φυσική κατάσταση των διεθνών. Ο Πασχαλάκης ξεχώρισε στο τέρμα, ο Ανδρούτσος, ο Μασούρας, ο Φορτούνης, αλλά αυτό που με άφησε ευχαριστημένο ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών ενόψει των δύο φιλικών".

Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη: "Δεν είναι πολύς καιρός που έχει αναλάβει. Αρχίζει να δείχνει τη δουλειά του. Δεν αλλάζουν πολλά πράγματα για μένα. Θα συνεχίζω να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο. Φυσικά θα τον διάλεγα αν ήταν 25 χρόνια νεότερος. Μιλήσαμε μετά το ματς με τη Γεωργία, συναντηθήκαμε και στα γραφεία της ΕΠΟ για τα σχέδια των Εθνικών ομάδων".

Δείτε την Game Night

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ