ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φαν Σιπ για την Εθνική Ελλάδας: "Μπορεί να βρεθεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αν συνεχίσει έτσι"

Ο Τζον Φαν Σιπ μίλησε στην εκπομπή του ANT1 "Ο Δρόμος για το Κατάρ" για την Εθνική Ελλάδας
Ο Τζον Φαν Σιπ μίλησε στην εκπομπή του ANT1 "Ο Δρόμος για το Κατάρ" για την Εθνική Ελλάδας PRINT SCREEN

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Εθνική Ελλάδας ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν Σιπ ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 "Ο Δρόμος για το Κατάρ".

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ο Δρόμος για το Κατάρ" που προβλήκε την Κυριακή και παρουσιάζουν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος και η Έλενα Παπαδοπούλου μίλησε ο Τζον Φαν Σιπ που αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και την παρουσία του στον πάγκο της Ελλάδας και το γιατί η ομάδα δεν μπόρεσε να πάει στο Κατάρ.

Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Nations League και σημείωσε πως παρακολουθεί ακόμα την ομάδα και μπορεί τα επόμενα χρόνια να βρεθεί σε μια τελική διοργάνωση,

Για την Ελλάδα και την επιθυμία που ήταν να βρεθείτε στο Κατάρ και γιατί δεν έγινε αυτό:

"Δεν συνέβη γιατί δεν ήμασταν καλοί αρκετά και η Ισπανία με τη Σουηδία ήταν καλύτερες εκείνη τη στιγμή. Πιστεύω πως βελτιωθήκαμε πολύ, σαν την ομάδα, με τους παίκτες, χτίσαμε μια νέα ομάδα, δημιουργήσαμε με νέους παίκτες που είχαμε στο μυαλό μας και παίξαμε περισσότερο επιθετικά ποδόσφαιρο.

Είμαι χαρούμενος που τα πήγαν εξαιρετικά στο Nations League και θέλω να τους μεταφέρω τα συγχαρητήρια μου. Τους υποστηρίζω ακόμα και μπορούν να βρεθούν στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο αν συνεχίσουν έτσι".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ