ΑΓΙΑΞ

Φαν ντερ Σαρ σε Τεν Χαχ: "Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι είσαι παράξενος άνθρωπος"

Φαν ντερ Σαρ σε Τεν Χαχ: "Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι είσαι παράξενος άνθρωπος"
TWITTER

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντβιν φαν ντερ Σαρ, αποχαιρέτησε τον προπονητή της ομάδας, Έρικ τεν Χαχ, με έναν... περίεργο τρόπο στη φιέστα για την κατάκτηση της Eredivisie.

Ο Άγιαξ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ολλανδίας για 36η φορά στην ιστορία του ύστερα από τη νίκη 5-0 επί της Χέρενφεν και το γιόρτασε αρχικά στον αγωνιστικό χώρο της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", πριν οι πανηγυρισμοί συνεχιστούν στους δρόμους του Άμστερνταμ.

Η γιορτή των πρωταθλητών περιελάμβανε και ομιλίες, μία εκ των οποίων του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, Έντβιν φαν ντερ Σαρ. Ο παλαίμαχος θρύλος δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον προπονητή, Έρικ τεν Χαχ, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τον "Αίαντα" τον Δεκέμβριο του 2017 και τον οδήγησε σε τρία σερί πρωταθλήματα. Η εντύπωση που άφησε στον Φαν ντερ Σαρ όμως ήταν... ανάμικτη, όπως παραδέχθηκε στην ομιλία του.

"Έρικ, μερικές φορές σκεφτόμουν ότι είσαι ένας παράξενος άνθρωπος. Αλλά ξεπέρασες κάθε προσδοκία. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ημιτελικά Champions League, τίτλοι πρωταθλητή. Θα φύγεις για μία ομάδα που βρίσκεται στην καρδιά μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα εκεί. Σε ευχαριστώ, Έρικ τεν Χαχ", δήλωσε από μικροφώνου ο Φαν ντερ Σαρ και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους.

TAGS ΑΓΙΑΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ