ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Νίστελροϊ: "Η ονειρεμένη μεταγραφή για τον Χάκπο θα ήταν η Γιουνάιτεντ, δεν άκουσε τη συμβουλή μου"

Φαν Νίστελροϊ: "Η ονειρεμένη μεταγραφή για τον Χάκπο θα ήταν η Γιουνάιτεντ, δεν άκουσε τη συμβουλή μου"
@2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Κόντι Χάκπο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ από τον περασμένο Ιανουάριο και αυτό στενοχώρησε τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, με τον προπονητή της Αϊντχόφεν να αποκαλύπτει πως θα ήταν καλύτερη επιλογή για εκείνον η Γιουνάιτεντ.

Ο Κόντι Χάκπο έκανε εντυπωσιακό ξεπέταγμα στα γήπεδα του Κατάρ στο πρόσφατο Μουντιάλ, σκοράροντας και στα τρία παιχνίδια της εθνικής Ολλανδίας στη φάση των ομίλων και το γεγονός αυτό έφερε στην πόρτα της Αϊντχόφεν αρκετούς μνηστήρες.

Τελικά, εκείνη που πέτυχε να αποσπάσει την υπογραφή του ήταν η Λίβερπουλ, με τον προπονητή του στην ολλανδική ομάδα και άλλοτε φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, να μην κρύβει μέσω συνέντευξής του την απογοήτευσή του για την επιλογή του διεθνούς στράικερ των οράνιε.

"Η μετακίνηση όνειρο για τον Χάκπο θα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σε επαφή με τον Τεν Χαχ από τον Αύγουστο.

Και εγώ ήθελα να πάει στην Γιουνάιτεντ, όχι επειδή ήταν ομάδα μου και τους αγαπώ αλλά και επειδή είναι καλύτερη από την Λίβερπουλ και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους παίκτες της" , τόνισε με δηλώσεις του ο Φαν Νίστελροϊ, και πρόσθεσε:

"Τον συμβούλευσα να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι. Κάτι συνέβη και αρνήθηκε τη συμβουλή μου και άκουσε τον Φαν Ντάικ που τον δελέασε για να πάει στη δική του ομάδα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ