ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Φαν Χάαλ σε δημοσιογράφο: "Δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο, με το 5-3-2 μπορείς να επιτεθείς πολύ καλά"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για την Premier League.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι © 2021 JON SUPER, FILE/ASSOCIATED PRESS

Δημοσιογράφος ανέφερε στον Λουίς Φαν Χάαλ πως με το 5-3-2 παίζει αμυντικό ποδόσφαιρο, με τον Ολλανδό προπονητή να απαντά λέγοντάς του πως δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο.

Η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Τουρκία την Τρίτη (7/9, 21:45, Cosmote Sport 2HD), έτσι ο Λουίς Φαν Χάαλ παρουσιάστηκε τη Δευτέρα μπροστά απ' τους δημοσιογράφους. Ωστόσο, σε μία ερώτηση-τοποθέτηση ενός εκπροσώπου ΜΜΕ οι τόνοι ανέβηκαν.

"Θέλεις να παίζεις 5-3-2, σαν την Τσέλσι, αμυντικό ποδόσφαιρο" ανέφερε ένας δημοσιογράφος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να λάβει την απάντηση απ' τον εκνευρισμένο Λουίς Φαν Χάαλ, ο οποίος φρόντισε μάλιστα να μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για τον Τόμας Τούχελ.

"Δεν έχεις καμία ιδέα απ' το ποδόσφαιρο. Είσαι ένας δημοσιογράφος που θέλει να μοιράζεται το όραμα του ποδοσφαίρου, όμως εσύ δεν έχεις όραμα. Με το 5-3-2 μπορείς να επιτεθείς μία χαρά. Και βγάζω το καπέλο στον Τούχελ που το έχει δείξει" απάντησε ο εκνευρισμένος Ολλανδός προπονητής.

Η μάχη της Ολλανδίας με την Τουρκία είναι κομβική, καθώς οι Οράνιε βρίσκονται στη 2η θέση με 10 πόντους, ενώ στην πρώτη θέση είναι οι Τούρκοι με 11 πόντους. Καραδοκούν και οι Νορβηγοί με 10 πόντους επίσης στην 3η θέση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ