ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Φαν Χάαλ: "Όταν τα πράγματα είναι άσχημα, στην Μπαρτσελόνα βάζουν πάντα τους ξένους στο στόχαστρο"

Ο Λουίς Φαν Χάαλ μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπάγερν με την Ρεάλ Μαδρίτης | 13 Αυγούστου 2010
Ο Λουίς Φαν Χάαλ μαζί με τον Ζοζέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Μπάγερν με την Ρεάλ Μαδρίτης | 13 Αυγούστου 2010 @2021 KERSTIN JOENSSON/AP IMAGES

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας και άλλοτε προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Φαν Χάαλ, υπερασπίστηκε τον Ρόναλντ Κούμαν για την κριτική που δέχεται, αφήνοντας να εννοηθεί πως πληρώνει το μάρμαρο που δεν είναι Ισπανός.

Την ώρα που ο Ρόναλντ Κούμαν βάλλεται πανταχόθεν και δίνει αγώνα για να κρατήσει τη θέση του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, με ένα σωρό ονόματα υποψηφίων διαδόχων του να φιγουράρουν στην επικαιρότητα, βρήκε έναν φανατικό υπέρμαχό του στο πρόσωπό ενός συμπατριώτη του,.

Ο λόγος για τον Λουίς Φαν Χάαλ, με τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ολλανδίας και πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, να θεωρεί πως ο Κούμαν είναι το εύκολο θύμα, από τη στιγμή που είναι ξένος και τα πράγματα δεν πηγαίνουν κατ'ευχήν στους μπλαουγκράνα.

Αυτό το έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνα της Ολλανδίας την ερχόμενη Δευτέρα (11/10) με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον πολύπειρο τεχνικό να δηλώνει σχετικά

"Όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ψάχνουν πάντα να ρίξουν το φταίξιμο στους ξένους. Τώρα ο προπονητής είναι ξένος και Ολλανδός. Έχω βιώσει παρόμοια εμπειρία. Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Κάνουν κριτική και στον Φρένκι Ντε Γιονγκ; Τυπική Μπαρτσελόνα. Όταν βλέπεις τη μεγάλη συνεισφορά του στα δύο τελευταία χρόνια, δεν έχεις πολλά για να ανησυχείς. Δεν θα πρέπει ούτε αυτός ούτε ο προπονητής να δίνουν πολλή μεγάλη σημασία στα αρνητικά σχόλια που δέχονται".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ