ΑΡΗΣ

Φαμπιάνο: "Το πρώτο μου γκολ μετά το δυστύχημα της Σαπεκοένσε"

Ο Φαμπιάνο στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Φαμπιάνο στην αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Φαμπιάνο δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ότι αυτό ήταν το πρώτο γκολ που σημείωσε μετά από εκείνη που είχε πετύχει κόντρα στη Σαπεκοένσε, μια ημέρα πριν από το τραγικό δυστύχημα του Βραζιλιάνικου συλλόγου.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ του Άρη, Φαμπιάνο συγκλόνισε στις δηλώσεις του στη NOVA, καθώς θυμήθηκε το προηγούμενο γκολ που είχε πετύχει, το οποίο ήταν με τη φανέλα της Παλμέιρας κόντρα στη Σαπεκοένσε στις 26 Νοεμβρίου του 2016. Μια ημέρα μετά ο Βραζιλιάνικος σύλλογος είχε το τραγικό δυστύχημα που σημάδεψε την ιστορία της ομάδας.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι πέρασε πέντε χρονιά στη Σαπεκοένσε (πριν από το δυστύχημα), κατά τα οποία η ομάδα ανέβηκε από την τρίτη στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φαμπιάνο στη NOVA: "Αυτό ήταν το πρώτο μου επίσημο γκολ μετά από εκείνο το δυστύχημα, είχαμε κερδίσει και διασκεδάζαμε με φίλους όταν μάθαμε για το ατύχημα. Ήταν πολύ λυπηρό, πέρασα πέντε χρόνια στη Σαπεκοένσε, βοήθησα αρκετά και φτάσαμε από την τρίτη στην πρώτη κατηγορία. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάω με τους ανθρώπους εκεί και προχωρούν κανονικά τη ζωή τους".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ