ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εζίλ: "Όνειρο για μένα η Φενέρμπαχτσε, θα πάρουμε το πρωτάθλημα"

Ο Μεσούτ Εζίλ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Φενέρμπαχτσε
Ο Μεσούτ Εζίλ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Φενέρμπαχτσε AP PHOTO

Ο Μεσούτ Εζίλ τόνισε κατά την επίσημη παρουσίαση του πως είναι όνειρο για εκείνον το γεγονός πως θα φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας ενώ εξέφρασε την πίστη του πως θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με την Φενέρμπαχτσε.

Μετά από 7,5 χρόνια παραμονής στο Λονδίνο με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Μεσούτ Εζίλ αποχαιρέτησε τους κανονιέρηδες και τον κόσμο της Premier League, με το νέο σταθμό στην καριέρα του να είναι πλέον η αγαπημένη ομάδα των παιδικών του χρόνων, Φενέρμπαχτσε.

Ο 32χρονος Γερμανός πρώην διεθνής μέσος έβαλε πριν λίγα 24ωρα την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, στην οποία ανήκει εδώ και μερικούς μήνες και ο Δημήτρης Πέλκας και κατά την επίσημη παρουσίασή του την Τετάρτη δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

"Ήταν ένα όνειρο για την Φενέρμπαχτσε, ήταν ένα όνειρο και για μένα. Πιστεύω ότι θα κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Μεσούτ Εζίλ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Φενέρμπαχτσε
Ο Μεσούτ Εζίλ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Φενέρμπαχτσε AP PHOTO

Ελπίζω να είμαστε πρωταθλητές και να κάνουμε σημαντικά πράγματα στο Champions League", τόνισε μεταξύ άλλων ο Εζίλ, που δέχτηκε -προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ και να πάει στην Φενέρμπαχτσε- να απαρνηθεί εβδομαδιαίο συμβόλαιο ύψους 350.000 λιρών και να "συμβιβαστεί" με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 67.300 λιρών στην τουρκική ομάδα.

"Κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας, ο Μεσούτ ανέφερε τα όνειρά του να παίξει για την ομάδα που αγαπούσε μικρός και για αυτό τόνισε πως δεν θα έκανε θέμα με τα οικονομικά.

Τότε ήταν που αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τον αποκτήσουμε", δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, που ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου του Εζίλ όπως και αθλητικός διευθυντής Εμρέ Μπελόζογλου, καθώς επίσης η σύζυγός του Τούρκου μέσου, Γκουλσέ, και η κόρη του, Έντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Ap Photo

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ