ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξώδικο Αλαφούζου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε εξώδικο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία διεκδικώντας το ποσό των 115.343,26 ευρώ για τη διαφημιστική καμπάνια από το 2012 έως το 2015.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω ανάρτησης της στον λογαριασμός της στο Facebook και επίσημης ανακοίνωσης της έκανε γνωστό πως ο Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε εξώδικο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία διεκδικώντας το ποσό των 115.343,25 που αντιστοιχεί σε διαφημιστική καμπάνια του σωματείου στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Βέβαια προκύπτουν δυο ερωτήματα. Το ένα έχει να κάνει με τα όσα έλεγε ο Γιάννης Αλαφούζος τονίζοντας πως ο διαφημιστικός χρόνος παρέχονταν δωρεάν στο σωματείο και το δεύτερο πως τα λεφτά που ουσιαστικά διεκδικεί ο ισχυρός άνδρας του ΣΚΑΪ είναι λεφτά που έπρεπε να έχει πληρώσει ο ίδιος ως πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας τα προηγούμενα χρόνια και δη τα χρόνια της οφειλής.

Επίσης αξιοσημείωτο με βάση το εξώδικο είναι και το γεγονός πως ο ΣΚΑΪ εκχωρεί την πληρωμή αυτή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ας δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

«Όλοι μαζί μπορούμε» να φεσώσουμε τον Παναθηναϊκό…

Εξώδικο με ημερομηνία 6/6/2018 το οποίο έφτασε στηνΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, έφερε στην επιφάνεια τις πρακτικές τις οποίες χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Ο ΣΚΑΪ («ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ») του κ. Αλαφούζου για τον οποίο ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε πειστεί από τα παπαγαλάκια του πως προβάλλει ΔΩΡΕΑΝ σποτάκια για τα διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις εγγραφές στηνΠαναθηναϊκή Συμμαχίαως προσφορά του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, τελικά χρέωσε ως το τελευταίο ευρώ αυτές τις «υπηρεσίες»…

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ΣΚΑΙ να διεκδικεί από τηνΠαναθηναϊκήΣυμμαχία απαιτήσεις ύψους 115.343,26€ για τηλεοπτική και ραδιοφωνική προβολή την περίοδο 2012-2015 κατά την οποία πρόεδρος σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠαναθηναϊκήΣυμμαχίακαθώς και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος...

Αυτές τις απαιτήσεις, με το εξώδικο αυτό ενημερωθήκαμε πως τις εκχωρεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεννώντας ερωτήματα ως προς το τι συναλλαγές υπάρχουν μεταξύ ΣΚΑΪ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια.

Αναρωτιόμαστε μήπως αυτός είναι ένας νομιμοφανής τρόπος ώστε να απαλλαγεί ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου από τυχόν οφειλές του προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για χορηγικά προγράμματα, διαφημίσεις στο γήπεδο κλπ μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο το χρέος από τον ΣΚΑΪ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τηνΠαναθηναϊκήΣυμμαχίατώρα που η τελευταία δεν ελέγχεται από ανθρώπους του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως φαίνεται, εκτός των άλλων η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει μετατραπεί σε «εισπρακτική εταιρεία» του ΣΚΑΪ. Η δωρεάν προβολή του Παναθηναϊκού και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από τον ΣΚΑΪ, τελικά δεν ήταν και τόσο δωρεάν…

Εξώδικο Αλαφούζου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!


Εξώδικο Αλαφούζου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!


Εξώδικο Αλαφούζου στην Παναθηναϊκή Συμμαχία!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ