ΠΑΟΚ

Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες δύο ημέρες και η παρουσία του στην Ελλάδα, συνδέεται με διάφορους τρόπους με τις εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο. Οι βασικοί στόχοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι εδώ και μέρες δύο: ο Πόντους Βέρνμπλουμ και ο Τέεμου Πούκι. Ωστόσο, ενώ και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει βελτιωμένες προτάσεις, τουλάχιστον για την ώρα δεν έχει πάρει τις απαντήσεις που περιμένει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται το επόμενη διήμερο στη Θεσσαλονίκη και στο διάστημα αυτό αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους συνεργάτες του για να ενημερωθεί για όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας του.

Ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" θα συζητήσει και για τα μεταγραφικά και λογικά μέσα από τις επαφές του με τα στελέχη της ΠΑΕ θα προκύψουν και οι επόμενες κινήσεις τους στο μεταγραφικό πεδίο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η δήλωση του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη, για απεριόριστο μπάτζετ έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στους φιλάθλους του "Δικεφάλου" που περιμένουν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ