ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Έξαλλος παίκτης στη Βραζιλία επιτέθηκε σε γυναίκα διαιτητή αφού αποβλήθηκε

Παίκτης της Ναούτικο επιτίθεται στη γυναίκα διαιτητή
Παίκτης της Ναούτικο επιτίθεται στη γυναίκα διαιτητή PRINT SCREEN

Παίκτης της Ναούτικο, ο Ζαν Κάρλος, κινήθηκε απειλητικά προς τη γυναίκα διαιτητή στον αγώνα με τη Ρετρό για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βραζιλίας, αφού προηγουμένως τον απέβαλε.

Μία ακόμα άσχημη εικόνα έρχεται να προστεθεί στον ήδη μεγάλο φάκελο βίαιων περιστατικών στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η αλήθεια είναι πως δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει κανείς παίκτη να επιτίθεται σε διαιτητή, ακόμα και σε γυναίκα ρέφερι.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας στη Βραζιλία, ανάμεσα σε Ρετρό και Ναούτικο, η διαιτητής έπειτα από έλεγχο VAR άλλαξε την απόφασή της και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον μέσο των φιλοξενούμενων, Ζαν Κάρλος.

Ο 30χρονος, όντας εκνευρισμένος με την απόφασή της να τον αποβάλει, κινήθηκε απειλητικά κατά πάνω της και πριν προλάβει η κατάσταση να ξεφύγει, έσπευσε ο βοηθός και οι ψυχραιμότεροι να τον συγκρατήσουν.

Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε ότι της επιτέθηκε, δηλώνοντας μετά το φινάλε του αγώνα: "Δεν της επιτέθηκα. Η κίνηση του χεριού μου ήταν για να της δείξω τι είχα κάνει προσπαθώντας να ξεφύγω από τον αντίπαλό μου κι όχι να του δώσω αγκωνιά.

Δεν είχα πρόθεση να επιτεθώ ούτε σε εκείνη, ούτε στον παίκτη της Ρετρό. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο, η αντίδρασή μου ήταν για την απόφαση".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ