ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έξαλλος ο Τσάβι με τους παίκτες στο ημίχρονο: "Δεν ξέρετε τι σημαίνει να παίζεις για την Μπαρτσελόνα"

Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Champions League
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Champions League © 2021 MATTHIAS SCHRADER /AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα πήγε στα αποδυτήρια με 2-0 πίσω στο σκορ από την Μπάγερν, με τον Τσάβι να είναι έξαλλος με τους παίκτες του στο ημίχρονο, στους οποίους μίλησε σε έντονο ύφος, τονίζοντας πως δεν γνωρίζουν το βάρος της φανέλας που φορούν.

Η κατρακύλα για την Μπαρτσελόνα δεν έχει τελειωμό, με τον καταλανικό σύλλογο να μένει εκτός της νοκ άουτ φάσης του Champions League έπειτα από 20 χρόνια. Οι "μπλαουγκράνα" θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο Europa League, με τον Τσάβι να τονίζει στο φινάλε του αγώνα πως δεν αξίζει στην ομάδα θα αγωνίζεται σε αυτή τη διοργάνωση.

Όπως έκανε γνωστό η καταλανική SPORT, ο Ισπανός κόουτς ήταν έξαλλος με τους παίκτες του στην ανάπαυλα που βρήκε την Μπάγερν να έχει το προβάδισμα με 2-0. Συγκεκριμένα, όντας ιδιαίτερα θυμωμένος τους μίλησε σε έντονο ύφος, λέγοντας:
"Μερικοί από εσάς δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να παίζεις για την Μπαρτσελόνα".

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει, πως μετά το τέλος του παιχνιδιού επικράτησε απόλυτη ησυχία στα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα να θυμίζει "κηδεία".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ