CHAMPIONS LEAGUE

Έξαλλος ο Μπενζεμά με Βινίσιους: "Κάνει ό,τι θέλει"

Έξαλλος ο Μπενζεμά με Βινίσιους: "Κάνει ό,τι θέλει"

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito", ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν έξαλλος με την εμφάνιση του Βινίσιους στην ανάπαυλα του αγώνα της Ρεάλ με την Γκλάντμπαχ, υποστηρίζοντας πως ο Βραζιλιάνος παίζει εναντίον της ομάδας του. (VIDEO)

Η Ρεάλ λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία νίκη (1-3) στο Clasico επί της Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μάλιστα, χρειάστηκε ένα γκολ του Καζεμίρο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων προκειμένου να αποφύγει την ήττα, ενώ έξι λεπτά νωρίτερα είχε μειώσει ο Καρίμ Μπενζεμά.

Η μέτρια εικόνα των "μερένγκες", ειδικά στο πρώτο μέρος, είχε αντίκτυπο και στα αποδυτήρια, αφού σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "El Chiringuito", ο Μπενζεμά ήταν έξαλλος με την εμφάνιση του Βινίσιους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τους Μεντί και Κουρτουά, στην ανάπαυλα, όπου φέρεται να τα "ψώνει" στον Βραζιλιάνο, υποστηρίζοντας πως "κάνει ό,τι θέλει. Δεν συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Παίζει εναντίον μας".

Δείτε το video:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ