ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Έξαλλος ο Λεονάρντο με το πρωτοσέλιδο της Equipe για τις απολαβές του Μέσι: "Απαράδεκτο, είναι ψέματα"

Ο Λιονέλ Μέσι στο ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι στο ντεμπούτο του με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI/AP IMAGES

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, εμφανίστηκε έξαλλος με το πρωτοσέλιδο της γαλλικής Equipe, που δημοσίευσε λεπτομέρειες του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την ομάδα, κάνοντας λόγο για ψευδή στοιχεία.

Το πρωτοσέλιδο του Σαββάτου (18/9) της γαλλικής Equipe ήταν αφιερωμένο στον Λιονέλ Μέσι και συγκεκριμένα στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, η γνωστή εφημερίδα έφερε στο φως της δημοσιότητας τις απολαβές που συμφώνησε ο Αργεντινός με την ομάδα του Παρισιού.

Εάν ο Μέσι παραμείνει στην "πόλη του φωτός" μέχρι το 2024 θα λάβει τουλάχιστον 110 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτά άλλα μπόνους (συμμετοχών, γκολ, επίτευξης στόχων) και άλλες πιθανές συμφωνίες, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το πρωτοσέλιδο αυτό όμως, εξόργισε τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, ο οποίος μιλώντας στο RMC ξεκαθάρισε πως τίποτα από αυτά που γράφτηκαν σχετικά με τις απολαβές του Μέσι δεν είναι αληθές.

"Δεν μπορούμε να δεχτούμε να δημοσιεύονται (οι απολαβές) στην πρώτη σελίδα μιας εφημερίδας, όπως η L'Equipe. Είναι απαράδεκτο. Είναι εντελώς ψευδή όλα αυτά. Νομίζω ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού και δεν μας άρεσε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ