ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα για τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη ο κόουτς της Μπράιτον

Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα για τον τρόπο που πανηγύρισε τη νίκη ο κόουτς της Μπράιτον

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε έξαλλος με τον προπονητή της Μπράιτον, καθώς μετά από τη νίκη της Μπράιτον με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκράχαμ Πότερ πανηγύρισε προκλητικά.

Η Μπράιτον μέσα σε 26 λεπτά άλλαξε όλο το μομέντουμ του αγώνα και επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2, επιστρέφοντας από το 2-0.

Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα, ο κόουτς της Μπράιτον, Γκράχαμ Πότερ δεν έκρυψε την χαρά του για το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα, πανηγύρισε προκλητικά και ο προπονητής των "Πολιτών", Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε τα... ρέστα γι' αυτή του τη συμπεριφορά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα στη συνέντευξη τύπου, ο Γκράχαμ έδειξε να κατανοεί τη συμπεριφορά του Πεπ, λόγω της ήττας, τονίζοντας ότι πως δεν έκανε κάποια παράβαση.

"Αντέδρασα κάπως συναισθηματικά. Δεν ήταν και η καλύτερη μου στιγμή και ζητών συγγνώμη για αυτό. Δεν είχα καμία πρόθεση πρέπει να το πω αυτό. Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση και δεν ήταν σωστό εκ μέρους μου. Απολογούμαι για αυτό που έκανε, αλλά δεν νομίζω πως ήταν κάποια παράβαση. Πάντως γνωρίζω πως ίσως να μην αντέδρασα και με τον καλύτερο τρόπο", δήλωσε χαρακτηριστικά.


TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ