ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Έξαλλος ο Αμορίμ με τον Σάντος: "Δεν παίρνει Τρινκάο και Γκονσάλβες, αλλά παίρνει Ζότα και Φέλιξ"

Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με την Ελβετία στο Nations League
Ο Φερνάντο Σάντος στην αναμέτρηση της εθνικής Πορτογαλίας με την Ελβετία στο Nations League © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Ενοχλημένος με τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια της Πορτογαλίας με Τσεχία και Ισπανία εμφανίστηκε ο προπονητής της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, λόγω της απουσίας παικτών του.

Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Τσεχία (24/9) και την Ισπανία (27/9) στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του Nations League, με τον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρούμπεν Αμορίμ, να μην κρύβει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι κανένας παίκτης της ομάδας του δεν κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε παραδείγματα, τονίζοντας πως αδυνατεί να καταλάβει πως ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ και ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας κάλεσε τους Ντιόγκο Ζότα και Ζοάο Φέλιξ και άφησε εκτός του Τρινκάο και Γκονσάλβες.

"Έχουμε μιλήσει αρκετά μέχρι τώρα για αυτό το θέμα, ο κάθε προπονητής κάνει τις επιλογές του, εγώ τις δικές μου και μερικές φορές και οι δικές μου δεν είναι κατανοητές από τον κόσμο. Καταλαβαίνω πως ο προπονητής έχει πολλούς ποδοσφαιριστές για να διαλέξει και υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες της Σπόρτινγκ πρέπει να δουλέψουν σκληρότερα και καλύτερα για να κερδίσουν τη θέση.

Έχουμε κερδίσει κάποιους τίτλους, οι παίκτες έχουν βελτιωθεί, αλλά ακόμα και με όλα αυτά φαίνεται πως δεν είναι στο επίπεδο της εθνικής ομάδας. Μάλλον, όμως, αυτό αναδεικνύει και την καλή δουλειά του προπονητή της Σπόρτινγκ με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη στην εθνική", ανέφερε αρχικά ο Αμορίμ και πρόσθεσε:

"Δεν είμαι νευριασμένος, αλλά νιώθω κολακευμένος. Για μένα όλα τα παιδιά τα έχουν πάει τέλεια αλλά είμαι προπονητής της Σπόρτινγκ. Ο προπονητής της Πορτογαλίας δεν παίρνει τον Τρινκάο, αλλά παίρνει τον Ζότα, δεν παίρνει τον Πέδρο Γκονσάλβες αλλά τον Φέλιξ. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό".

TAGS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ