ΑΡΣΕΝΑΛ

Έξαλλος με την Άρσεναλ ο Πρόεδρος της Ρουάντα: "ΔΕΝ πρέπει να αποδεχθούμε τη μετριότητα. Τέλος!"

Έξαλλος με την Άρσεναλ ο Πρόεδρος της Ρουάντα: "ΔΕΝ πρέπει να αποδεχθούμε τη μετριότητα. Τέλος!"
2020 AP PHOTO/JOHN MUCHUCHA, FILE

Viral έγινε το tweet του Πολ Καγκάμε, του Προέδρου της Ρουάντα, για την εικόνα της Άρσεναλ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Μπρέντφορντ.

Η ήττα από την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, στην πρεμιέρα της Premier League 2021/22, έχει εξοργίσει τους οπαδούς της Άρσεναλ, αλλά και τον πρόεδρο της Ρουάντα που χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να βάλλει κατά των κανονιέρηδων.

"ΔΕΝ πρέπει να δικαιολογήσουμε ή να αποδεχθούμε την μετριότητα. Μια ομάδα πρέπει να χτίζεται για να κερδίζει, να κερδίζει, να κερδίζει. Οπότε, όταν χάνουμε, δεν πρέπει να λέμε πως ήταν αναμενόμενο. Είμαι σίγουρος πως όλοι γνωρίζουμε τους ώμους ποιου βαραίνει η ευθύνη. Ελπίζω να το ξέρουν και στην ομάδα και να το αποδεχθούν. Τέλος" έγραψε ο Πολ Καγκάμε, με αποτέλεσμα το tweet να γίνει viral καθώς έχει 2.4 εκατομμύρια followers.

"Είναι ποδόσφαιρο, είναι μια ήττα από τη Μπρέντφορντ που άξιζε να κερδίσει και κέρδισε. Η Άρσεναλ και οι οπαδοί της δεν αξίζουν και δεν πρέπει να συνηθίσουν τις ήττες. ΟΧΙ. Το λέω ως ένας από τους μεγάλους φαν της ομάδας. Έχει περάσει καιρός και η αλλαγή δεν έχει γίνει. Παλεύουμε για μια δεκαετία, δεν μπορούμε να βρούμε ένα πλάνο που να λειτουργήσει;" πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Ρουάντα.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ