ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Εβρά για Σόλσκιερ: "Όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα, οι άνθρωποι ξεχνούν τι έχεις κάνει"

Ο Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2015 JON SUPER / AP IMAGES

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, θέλησε να στηρίξει τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ομάδα, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την απόλυσή του, τονίζοντας πως οι άνθρωποι λησμονούν τα καλά που έχει προσφέρει στην ομάδα.

Ο Πατρίς Εβρά την πρώτη σεζόν (2005/06) που αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν συμπαίκτης με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Νορβηγός κόουτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των κόκκινων διαβόλων από την Κυριακή (21/11), με τη διοίκηση να να ανακοινώνει την απόλυσή του.

Από τη μεριά του ο Γάλλος διεθνής, θέλησε μέσω ανάρτησης στα social media να στηρίξει τον Σόλσκιερ, έπειτα από την "επίθεση" που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων.

"Ευχαριστώ φίλε μου που μας έκανες να πιστέψουμε ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δυστυχώς, όταν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα, οι άνθρωποι ξεχνούν τι έκανες γι' αυτόν τον σύλλογο, αλλά προς όλους τους παίκτες, έρχομαι για εσάς τώρα. Τα λέμε κόντρα στην Άρσεναλ", έγραψε χαρακτηριστικά ο 40χρονος Γάλλος.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ