PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Τότεναμ 2-2: Χ-αμένοι και οι δύο

Ο Χάρι Κέιν από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον
Ο Χάρι Κέιν από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Έβερτον 2021 CLIVE BRUNSKILL/ASSOCIATED PRESS

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Premier League. (VIDEO)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Έβερτον και την Τότεναμ με το τελικό αποτέλεσμα να μην ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για να μπουν στην πρώτη εξάδα της Premier League. Πρωταγωνιστές για τις δύο ομάδες ήταν οι Κέιν και Σίγκουρσον που πέτυχαν από δύο γκολ.

Η Έβερτον απείλησε πρώτη με τον Ρισάρλισον στο 22' αλλά ο Λιορίς απομάκρυνε τη μπάλα. Η Τότεναμ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 27' μετά από σέντρα του Εντομπελέ κατέβασμα του Κέιν μέσα στην περιοχή και γυριστό σουτ με το αριστερό.

Στο 30' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χάμες Ροντρίγκες από τον Ρεγκιλόν. Ο Σίγκουρσον ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-1. Στο 38' οι Χάμες και Σίγκουρσον έκρυψαν τη μπάλα με τον πρώτο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Λιορίς να αποκρούει σωτήρια.

Στο 52' ήταν η σειρά της Τότεναμ να απειλήσει όταν ο Σον μπήκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Πίκφορντ είχε κλείσει τη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ ενώ στο 57' η κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ βρήκε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού.

Στο 62' οι παίκτες της Έβερτον έβγαλαν μια φανταστική αντεπίθεση με τον Κόλμαν να κάνει τη σέντρα και τον Σίγκουρσον με υπέροχο πλασέ με το αριστερό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των γηπεδούχων.

Ο Χάρι Κέιν όμως δεν συγχωρεί κανένα λάθος και στο 68' η μπάλα έφτασε στα πόδια του με τον Άγγλο φορ να σουτάρει με τη μία και να πετυχαίνει το 21ο φετινό του τέρμα. Ο Κέιν θα μπορούσε να πετύχει χατ τρικ στο 82' αλλά η κεφαλιά του από σέντρα του Λούκας Μόουρα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Πίκφορντ.

Η τελευταία ευκαιρία ήταν για την Έβερτον όταν στο 84' ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε στον Κιν αυτός έκανε το σουτ με τον Λιορίς να αποκρούει, η μπάλα έφτασε στον Ρισάρλισον που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω από την εστία του Λιορίς.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πικφορντ, Γκόντφρι, Κιν, Χολγκέιτ, Ιβόμπι (61' Κόλμαν), Άλαν, Ντέιβις (84' Κινγκ), Σίγκουρσον, Ντίνι, Χάμες Ροντρίγκες, Ρισάρλισον.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Αλντερβάιρελντ, Ρόντον, Ντάιερ, Οριέ, Σισοκό, Χόζμπεργκ, Ρεγκιλόν (64' Λούκας Μόουρα), Εντομπελέ (64' Λαμέλα), Σον, Κέιν.

TAGS PREMIER LEAGUE ΕΒΕΡΤΟΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ